Învață-l pe copilul tău noțiuni de punctualitate și timp, pentru a-l ajuta să fie eficient și să se bucure relaxat de viață!

O aventură în versuri și imagini, cu ajutorul căreia TIMPUL și ANOTIMPURILE vor căpăta sens în mintea inteligentă a copilului tău!
⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Cum îl vor ajuta pe copilul tău aceste cărți?

Dezvoltarea Noțiunii de Timp și Calendar: Micuțul tău va învăța să identifice și să înțeleagă conceptele de secunde, minute, zile, săptămâni, luni, ani și anotimpuri, dezvoltând astfel noțiuni esențiale de organizare a timpului.

Conexiunea cu Mediul Înconjurător: Copilul va înțelege cum se schimbă natura și mediul înconjurător în funcție de fiecare anotimp, ajutându-l astfel să aprecieze și să dezvolte respectul față de natură.

Observarea Ciclurilor Naturii: Cărțile încurajează astfel observația și înțelegerea ciclurilor naturii, cum ar fi ciclul vieții plantelor și animalelor în diferite anotimpuri.  

Recunoașterea și Adaptarea la Schimbare: Copilul tău va recunoaște semnele fiecărui anotimp și cum aceste schimbări influențează viața de zi cu zi, dezvoltându-i adaptabilitate la schimbare.

Stimularea Activităților Sezoniere: Setul de cărți conține idei de activități specifice fiecărui anotimp, cum ar fi pregătirea proviziilor pentru iarnă sau plantarea florilor în primăvară, pentru ca micuțul tău să aibă parte de o experiență practică de învățare. 

Înțelegerea Sărbătorilor și Tradițiilor: Pachetul de cărți explică faptul că anumite sărbători și tradiții sunt legate de anotimpuri și timp, contribuind astfel la dezvoltarea conștientizării culturale a copilului.

Familiarizarea cu Conceptele de Zi și Noapte: Aceste cărți îl vor ajuta pe micuțul tău să înțeleagă diferența dintre zi și noapte și cum aceasta are impact asupra vieții de zi cu zi. 

Învățarea Citirii Ceasului: Copilul va învăța să citească ceasul, un pas important în dezvoltarea autonomiei și a responsabilității personale.

Noțiuni de Matematică de Bază: Prin învățarea împărțirii zilei în ore, minute și secunde, copilul tău va dobândi abilități matematice fundamentale, cum ar fi numărarea și calculul.

Gestionarea Eficientă a Timpului: Copilașul va înțelege importanța gestionării timpului și va învăța să-și organizeze activitățile zilnice, o competență esențială pentru viața de școlar și nu numai.

Înțelegerea Secvențialității și Duratei Evenimentelor: Prin familiarizarea cu conceptul de timp, copilul va începe să înțeleagă secvențialitatea evenimentelor și durata acestora, dezvoltându-i-se logica și raționamentul.

Conștientizarea Importanței Fiecărui Moment: Învățând să aprecieze fiecare secundă, se va bucura de momentele prețioase și vă trăi mai conștient timpul prezent.

Familiarizarea cu Structura Zilei: Copilul va înțelege mai bine structura unei zile, inclusiv cum sunt împărțite activitățile de rutină, timpul de joacă și odihna.

Stimularea Curiozității Științifice: Înțelegerea modului în care ceasul măsoară timpul poate stimula curiozitatea copilului în legătură cu alte aspecte științifice și tehnologice.

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil
🛡 Garantăm 100% satisfacția ta!

Iar ca ofertă primești din partea noastră un discount de 50%.

Cu toate acestea…

Dacă ți se va părea că acest pachet nu este ceea ce căutai, ne poți spune, iar noi îți vom înapoia toți banii (fără să ne dai vreo explicație).

Este atât de simplu!…

Doar apasă butonul de mai jos și introdu datele de livrare!

În mai puțin de 48 de ore vei primi prin curier rapid acest pachet!

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Copywriting 2024 – Toate drepturile rezervate.