Dezvoltă-i copilului tău empatia și dragostea pentru natură prin versuri distractive și imagini atrăgătoare despre păsări și insecte!

Lumea fascinantă a 82 de păsări și insecte te așteaptă! Șase cărți pline de ilustrații atractive și informații relevante, scrise cu drag în versuri jucăușe pentru copilul tău inteligent! 
⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Cum îl va ajuta pe copilașul tău acest pachet?

Cărțile explorează insectele și diferitele categorii de păsări, oferindu-i copilului ocazia să învețe despre diversitatea vieții pe pământ.

În urma acestei aventuri, copilul tău va învăța să recunoască insectele și să categorisească păsările în funcție de elementele comune care le definesc, ceea ce îi va dezvolta gândirea logică și capacitatea de înțelegere.

Versurile și imaginile conturate cu migală oferă informații care vor contribui la dezvoltarea limbajului copilului și la extinderea culturii lui generale. 

De asemenea, ceea ce va afla despre insecte și diversele categorii de păsări îl va ajuta să fie mai responsabil, empatic și stabil emoțional.

Va înțelege cum trăiesc acestea în propriile habitate, făcând cunoștință cu varietatea păsărilor de la noi din țară și din întreaga lume.

Imaginile atractive și informațiile scrise în rime îl vor ajuta pe copilul tău să le rețină cu mai multă ușurință, iar cunoștințele acumulate îl vor motiva să fie atras de domeniul biologiei și-l vor face să înțeleagă importanța menținerii echilibrului ecologic.

Versurile sunt concepute astfel încât să fie amuzante și atrăgătoare, fără elemente de violență, pentru ca aventura copilului în lumea păsărilor și a insectelor să fie plăcută și lipsită de orice impact negativ.

Așadar, acest set de cărți este un adevărat paradis pentru tinerii ornitologi și entomologi, oferind o perspectivă detaliată asupra lumii păsărilor și a insectelor care joacă un rol vital în ecosistemele noastre. 

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Cum îl vor ajuta pe copilașul tău fiecare dintre aceste 6 cărți?

Păsări de Curte. Prin versuri vii și ilustrații captivante, copilul va afla amănunte despre păsările care conviețuiesc cu omul, dezvoltându-i-se în felul acesta interesul pentru avifaună.

Păsări de Colivie. Copilul va fi uimit de culorile vibrante și melodiile încântătoare ale păsărilor de colivie, va înțelege responsabilitatea de a avea grijă de asemenea păsări și va avea un mai mare respect pentru viața acestora.

Păsări Sălbatice din Întreaga Lume. Cartea conține o gamă variată de păsări din întreaga lume, copilul fiind astfel introdus în lumea cunoștințelor geografice și de biologie.

Păsări Călătoare prin România. Copilul va fi fascinat de capacitatea incredibilă a păsărilor de a migra prin România și va fi încurajat să respecte natura, conștientizând fenomenele naturale și importanța lor.

Păsări Sedentare în România. Copilul va explora gama variată de păsări care au făcut din România casa lor, ceea ce-i va alimenta patriotismul și cunoștințele de zoologie.

Insecte. Cartea îi va prezenta copilului minunăția lumii insectelor, dar și importanța lor în ecosistem; copilul va respecta astfel și va conștientiza existența vietăților minuscule și își va dezvolta imaginația, experimentând o conexiune mai profundă cu natura.

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil
🛡 Garantăm 100% satisfacția ta!

Iar ca ofertă primești din partea noastră un discount de 50%.

Cu toate acestea…

Dacă ți se va părea că acest pachet nu este ceea ce căutai, ne poți spune, iar noi îți vom înapoia toți banii (fără să ne dai vreo explicație).

Este atât de simplu!…

Doar apasă butonul de mai jos și introdu datele de livrare!

În mai puțin de 48 de ore vei primi prin curier rapid acest pachet!

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Copywriting 2024 – Toate drepturile rezervate.