Studiile arată că INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ stă la baza unei vieți fericite și de succes. Oferă-i copilului tău oportunitatea de a-și dezvolta această competență!

Explorează alături de micuțul tău universul emoțiilor cu ajutorul acestui set de opt cărți pline de ilustrații atractive și informații relevante!
⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Cum îl va ajuta pe copilașul tău acest pachet de cărți?

Educație Emoțională Integrată. Cărțile îi vor oferi copilului un cadru complex și bine structurat pentru a învăța despre emoții și relații într-un mod plăcut și interactiv.

Dezvoltarea Vocabularului Emoțional. Copilul va învăța să identifice și să exprime emoțiile printr-un limbaj bogat și accesibil, îmbunătățind astfel comunicarea emoțională, care este esențială pentru succesul și fericirea pe termen lung.

Înțelegerea și Gestionarea Emoțiilor. Cărțile îl vor ajuta să înțeleagă faptul că toate emoțiile sunt normale și-i vor oferi strategii pentru a le gestiona într-un mod sănătos.

Dezvoltarea Empatiei și Abilităților Sociale. Prin povești și personaje simpatice, copilul va învăța să se pună în locul altora și să dezvolte relații puternice cu cei din jur.

Îmbunătățirea Inteligenței Emoționale. Setul de cărți contribuie la dezvoltarea globală a inteligenței emoționale, deschizându-i în felul acesta copilului calea către o viață emoțională sănătoasă și relații interpersonale armonioase.

Dezvoltare Personală. Copilul va dezvolta abilități esențiale pentru viața de zi cu zi, cum ar fi gestionarea emoțiilor, empatia și inteligența socială.

Construirea unei Baze Solide pentru Viitor. Prin înțelegerea și gestionarea emoțiilor de la o vârstă fragedă, copilul tău va fi mai bine pregătit pentru provocările și oportunitățile vieții.

Stimularea Imaginației și a Creativității. Ilustrațiile viu colorate și poveștile captivante îi vor stimula copilului tău imaginația și creativitatea.

Sprijin pentru Părinți și Educatori. Acest set de cărți pot fi un ghid valoros pentru adulți în procesul de educație emoțională a copiilor.

Diversitate Tematică și Angajament. Cărțile acoperă o gamă largă de subiecte emoționale, oferind o perspectivă completă asupra inteligenței emoționale. De asemenea, poveștile interesante și ilustrațiile atrăgătoare vor stimula participarea activă a copilului în procesul învățării.

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Cum îl vor ajuta pe copil fiecare dintre aceste 8 cărți?

„Percepția Emoțiilor: Detectivul Toto”. Copilul va fi capabil să înțeleagă și să identifice diferitele emoții, deoarece cartea oferă un vocabular emoțional bogat. Acest lucru îl va ajuta să poată exprima în cuvinte ceea ce simte, pentru a descoperi că emoțiile sunt parte a naturii umane. 

„Utilizarea Emoțiilor: Emotamicii Drăgălași”. Micuțul tău va fi transportat în lumea poveștilor pentru a descoperi, cu ajutorul celor trei Emotamici, care sunt avantajele utilizării corecte a emoțiilor.

„Înțelegerea Emoțiilor: Povești din Țara Pufăcioasă”. Copilul va porni într-o aventură în Țara Pufăcioasă, pentru a experimenta înțelegerea emoțiilor. Cartea îl va ajuta astfel să accepte faptul că toate emoțiile sunt normale și că acestea nu trebuie să fie ascunse sau reprimate.

„Gestionarea Emoțiilor: Zmeurel și Castelul de Nisip”. Cartea îl va purta pe copil printr-o serie de evenimente interesante, fiind un ghid perfect pentru înțelegerea modului în care el ar trebui să-și gestioneze eficient propriile emoții.

„Valoarea Empatiei: Pisicuța Ella și Ursulețul Oscar”. Copilașul tău va descoperi valoarea empatiei și a prieteniei. Prin aventurile a doi amici simpatici, el va învăța să simtă și să înțeleagă sentimentele altora, dezvoltând în felul acesta abilități importante de comunicare și empatie.

„Inteligența Emoțională: Povestea Brindei și a lui Henry”. Cartea îl va conduce pe copil în universul cuvintelor nespuse. Înțelegând limbajul corporal și emoțiile, micuțul tău își va îmbunătăți modul în care interacționează cu ceilalți, creând astfel legături mai puternice și evitând conflictele.

„Plumburel, Orașul Emoțiilor Pierdute”. Copilul se va minuna de magia emoțiilor. Va descoperi puterea acestora, înțelegând importanța unei lecții simple de viață: emoțiile ne fac umani și ne apropie unii de alții.

„Inteligența Relațiilor: Zizi și Cocuța”. Această carte este un instrument minunat pentru dezvoltarea emoțională a copilului tău, deoarece îi oferă cheile pentru a construi relații mai bune cu cei din jur.

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil
Așadar, toate cele opt cărți sunt o sursă excelentă de cunoaștere și un companion în călătoria emoțională a copilului, ajutându-l să navigheze prin lumea sentimentelor cu încredere și curaj.
🛡 Garantăm 100% satisfacția ta!

Iar ca ofertă primești din partea noastră un discount de 50%.

Cu toate acestea…

Dacă ți se va părea că acest pachet nu este ceea ce căutai, ne poți spune, iar noi îți vom înapoia toți banii (fără să ne dai vreo explicație).

Este atât de simplu!…

Doar apasă butonul de mai jos și introdu datele de livrare!

În mai puțin de 48 de ore vei primi prin curier rapid acest pachet!

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Copywriting 2024 – Toate drepturile rezervate.