Cultivă-i copilului tău abilitățile practice, simțul artistic și pasiunea de a călători cu ajutorul acestor cărți captivante, pline de culoare și aventură!

Copilul tău își va extinde cultura generală, va fi responsabil și ancorat în realitate, va dori să-și dezvolte îndemânarea și va aprecia călătoriile, muzica și viața practică!
⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Cum îl va ajuta pe copilașul tău acest pachet?

Dezvoltarea abilităților practice și artistice. Cărțile încurajează dezvoltarea armonioasă a abilităților practice și artistice ale copilului, punând accent pe cultivarea acestora prin intermediul versurilor atrăgătoare și a ilustrațiilor frumos colorate.

Îmbogățirea cunoștințelor — cunoștințele copilului tău vor fi îmbogățite, deoarece fiecare carte din set oferă informații valoroase despre un subiect diferit, dezvoltând cunoștințele și curiozitatea.

Dezvoltarea pasiunii pentru călătorii. Copilul tău va descoperi diferite modalități de călătorie, stimulându-i-se în felul acesta curiozitatea și interesul pentru explorarea lumii. 

Învățarea distractivă — versurile captivante și ilustrațiile viu colorate vor face ca procesul de învățare să fie o experiență plăcută și memorabilă.

Dezvoltarea imaginației și a abilităților practice — fiecare carte este o aventură nouă care îi va stimula imaginația și creativitatea copilului tău, dar și dorința de a-și dezvolta îndemânarea.

Îmbunătățirea abilităților de lectură și dezvoltarea vocabularului — cuvintele și frazele în versuri sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți abilitățile de lectură ale copilului tău și de a-i extinde vocabularul.

Furnizarea unei baze solide pentru învățarea interdisciplinară — fiecare carte abordează un subiect diferit, legând cunoștințele din diverse domenii și creând conexiuni între acestea.

Promovarea unei atitudini pozitive față de învățare — prin combinarea informațiilor cu elemente de distracție, cărțile îl vor ajuta pe cel mic să își formeze o atitudine pozitivă față de învățare.

Un cadou ideal — dacă sunteți în căutarea unui cadou educativ și distractiv, acest set de cărți este alegerea perfectă!

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Cum îl vor ajuta pe copilașul tău fiecare dintre aceste 5 cărți?

Armonia instrumentelor muzicale. Copilul va explora 22 de instrumente muzicale și va pătrunde în lumea fascinantă a sunetelor, unde fiecare instrument își cântă o poveste unică. Cu ajutorul versurilor captivante, acesta va admira frumusețea și diversitatea instrumentelor muzicale. De la acordurile de chitară până la notele melodioase ale pianului și flautului, copilul va învăța să recunoască și să aprecieze muzica în toate formele ei, dezvoltându-i pasiunea pentru frumos și dragostea pentru muzică.

Povestea mijloacelor de transport. Prin poezie și imagini atractive, această carte îl invită pe copilul tău să pornească într-o călătorie de-a lungul timpului pentru a explora istoria fascinantă a transportului. De la carele antice la avioanele moderne, micuțul va afla despre evoluția în timp și importanța a 18 mijloace de transport, ceea ce-i va lărgi orizontul și-l va încuraja să viseze la călătorii și aventuri, dezvoltându-i astfel pasiunea pentru descoperirea de locuri noi.

Secretele bucătăriei. Cartea deblochează magia bucătăriei prin pagini pline de culoare și versuri ritmate care dezvăluie secretele gătitului. Ustensilele de gătit vor prinde astfel viață, învățându-l pe copil despre rolul lor esențial în prepararea unei mese delicioase. Copilul va descoperi 37 de ustensile de bucătărie și va afla care le sunt utilizările, astfel că acestuia îi vor fi stimulate aprecierea pentru deliciile culinare și bucuria de a pregăti mesele.

Concursul de grădinărit. Copilul se va alătura unui concurs de grădinărit încântător prin versuri vibrante, în timp ce va învăța să recunoască 13 unelte de grădinărit și să aprecieze rolul lor în cultivarea și întreținerea plantelor. De la lopeți, greble și până la găleți de apă, această carte îi va inspira celui mic dragostea pentru grădinărit, descoperind bucuria aventurii de a îngriji florile, copacii și alte plante.

Parada ustensilelor de uz casnic. Această carte îl invită pe cel mic să exploreze casa cu ochi noi, descoperind cum diverse ustensile de uz casnic ne facilitează viața de zi cu zi. Copilul va face o plimbare prin lumea ustensilelor de uz casnic în timp ce va întâlni obiectele care ne fac munca mai ușoară. Prin versuri încântătoare, acesta va afla despre 19 ustensile de uz casnic și care sunt funcțiile lor, celebrând armonia căminului.

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil
🛡 Garantăm 100% satisfacția ta!

Iar ca ofertă primești din partea noastră un discount de 50%.

Cu toate acestea…

Dacă ți se va părea că acest pachet nu este ceea ce căutai, ne poți spune, iar noi îți vom înapoia toți banii (fără să ne dai vreo explicație).

Este atât de simplu!…

Doar apasă butonul de mai jos și introdu datele de livrare!

În mai puțin de 48 de ore vei primi prin curier rapid acest pachet!

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Copywriting 2024 – Toate drepturile rezervate.