Învață-l pe copilul tău să se facă plăcut celor din jur și dezvoltă-i abilitățile sociale cu ajutorul pachetului de cărți despre bune maniere!
Această colecție unică de cărți îi inițiază pe cei mici în lumea bunelor maniere, a igienei personale și a relațiilor sociale, totul fiind prezentat în versuri jucăușe și ilustrații fermecătoare.
⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Copilul tău va învăța nu doar despre bunele maniere, dar și despre importanța relațiilor pozitive și a unei igiene sănătoase, toate în timp ce se va distra explorând lumea prin versuri și artă.

Cum îl va ajuta pe copilul tău acest pachet de cărți?

✅ Dezvoltarea Abilităților Sociale: Copilul va înțelege și va practica bunele maniere, îmbunătățindu-și astfel abilitățile de interacțiune socială. Va fi mai comunicativ, respectuos și empatic față de ceilalți.

✅ Încurajarea Unui Comportament Pozitiv: Deoarece colecția promovează valori pozitive cum ar fi politetea, respectul și bunătatea, micuțul tău va fi încurajat să adopte toate aceste comportamente dezirabile.

✅ Înțelegerea și Respectarea Normelor Sociale: Cărțile descoperă importanța și motivele din spatele normelor sociale, ajutându-l pe copil să se integreze mai ușor și să interacționeze armonios în societate.

✅ Dezvoltarea Încrederii în Sine și a Autonomiei: Învățând și practicând regulile de igienă și bunele maniere, copilul va deveni mai încrezător în interacțiunile sociale și mai autonom în luarea deciziilor corecte în diverse situații.

✅ Stimularea Imaginației și Creativității: Ilustrațiile atractive și textele scrise în versuri îi vor stimula copilului imaginația, încurajându-l să gândească și să exprime idei în moduri creative.

✅ Îmbunătățirea Abilităților de Citire și Comunicare: Lectura regulată a acestor cărți îi va îmbunătăți copilului tău vocabularul și abilitățile de citire. De asemenea, îl va ajuta să se exprime mai clar și mai eficient.

✅ Educație Distractivă: Prin combinarea educației cu distracția, cărțile fac procesul de învățare plăcut și atractiv, menținând interesul celui mic pe parcursul întregii lecturi.

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Așadar, această colecție de cărți este un instrument valoros pentru părinți și educatori în procesul de dezvoltare a unor copii bine educați, respectuoși și conștienți de importanța comportamentului lor în societate.

Cum îl vor ajuta pe copilașul tău fiecare dintre aceste 6 cărți?

✅ Formule de Salut. Învățarea diverselor formule de salut îl va ajuta pe cel mic să se simtă mai încrezător în sine, dezvoltându-și abilitățile sociale. De la un simplu „Bună dimineața” la un călduros „Bună seara”, această carte îl va purta pe copil prin 43 moduri de a saluta, arătându-i că fiecare zi este o oportunitate de a face pe cineva să zâmbească prin cuvinte simple, dar puternice.

✅ Formule de Politețe. Copilul va învăța 39 de formule de politețe, dezvoltându-și astfel abilitățile de comunicare și învățând să se exprime cu recunoștință și respect față de ceilalți. De la cum să ceri frumos până la cum să oferi un ajutor, această carte este un ghid amuzant și educativ pentru micuții care vor să descopere arta de a fi politicos, strălucind prin grație și politețe.

✅ Formule Speciale. Această carte îi va arăta micuțului tău cum să abordeze situații sociale speciale și cum să se comporte adecvat în ele. „Distracție plăcută” și „Spor la treabă” nu sunt doar simple expresii, ci chei către o lume plină de respect și bunătate. Așadar, această carte îl va învăța pe copil cum și când să folosească 14 formule magice în viața de zi cu zi.

✅ Reguli de Igienă — un ghid vesel și colorat care îl va învăța pe copilul tău despre importanța spălatului pe mâini, a menținerii curățeniei și a altor obiceiuri de igienă esențiale. Copilul va înțelege că învățarea regulilor de igienă este crucială pentru sănătatea lui, iar această carte va face întregul proces pur și simplu distractiv!

✅ În Vizită la Mătușa (Reguli de Bună Purtare). Aventurându-se împreună cu David sau Bella în explorarea regulilor de bună purtare, copilul tău ca înțelege cum trebuie să se comporte în timpul vizitelor la rude sau prieteni, dezvoltând relații sociale armonioase.

✅ Bune Maniere. Această carte îl va învăța pe copilul tău reguli de bază privind comportamentul în societate și importanța respectului și a politeții în relațiile cu cei din jur. De la simpla joacă prin parc la vizitele în casa bunicilor, copilul va învăța cum să se comporte cu stil și eleganță.

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Așadar, fiecare carte din această colecție este concepută pentru a fi nu doar informativă, ci și plăcută și captivantă pentru copilul tău. Prin versuri ritmice și ilustrații viu colorate, aceste cărți sunt menite să încurajeze învățarea prin joacă și să dezvolte abilități sociale și personale esențiale.

🛡 Garantăm 100% satisfacția ta!

Iar ca ofertă primești din partea noastră un discount de 50%.

Cu toate acestea…

Dacă ți se va părea că acest pachet nu este ceea ce căutai, ne poți spune, iar noi îți vom înapoia toți banii (fără să ne dai vreo explicație).

Este atât de simplu!…

Doar apasă butonul de mai jos și introdu datele de livrare!

În mai puțin de 48 de ore vei primi prin curier rapid acest pachet!

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Copywriting 2024 – Toate drepturile rezervate.

Pentru a continua alege varianta de pachet (baieti sau fete)