Stimulează-i copilului tău curiozitatea și dezvoltă-i dragostea pentru animale și biologie într-un mod creativ, plăcut și jucăuș!

Descoperind fascinanta lume a 123 de animale, micuțul tău își va dezvolta cultura generală, gândirea logică și capacitatea de înțelegere.
⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Cum îl va ajuta pe copilașul tău acest pachet?

✅ Cărțile explorează diferitele categorii de animale, oferindu-i copilului ocazia să învețe despre diversitatea vieții pe pământ.

✅ În urma acestei aventuri, copilul tău va învăța să categorisească animalele în funcție de elementele comune care le definesc, ceea ce îi va dezvolta gândirea logică și capacitatea de înțelegere.

✅ Versurile și imaginile conturate cu migală oferă informații care vor contribui la dezvoltarea limbajului copilului și la extinderea culturii lui generale.

✅ De asemenea, ceea ce va afla despre diversele categorii de animale îl va ajuta să fie mai responsabil, empatic și stabil emoțional.

✅ Va înțelege cum trăiesc diferitele animale în propriile habitate, făcând cunoștință cu varietatea animalelor de la noi din țară și din întreaga lume.

✅ Imaginile atractive și informațiile scrise în rime îl vor ajuta pe copilul tău să le rețină cu mai multă ușurință, iar cunoștințele acumulate îl vor motiva să fie atras de domeniul biologiei și-l vor face să înțeleagă importanța menținerii echilibrului ecologic.

✅ Versurile sunt concepute astfel încât să fie amuzante și atrăgătoare, fără elemente de violență, pentru ca aventura copilului în lumea animalelor să fie plăcută și lipsită de orice impact negativ.

✅ Cărțile sunt ideale în special pentru copiii din mediul urban, care au puține ocazii de a intra în contact cu animalele, dar și pentru cei de la țară, care vor să-și dezvolte cunoștințele despre animale.

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Cum îl vor ajuta pe copilașul tău fiecare dintre aceste 8 cărți? 

✅ Animale Domestice. Copilul va fi atras de farmecul, utilitatea și diversitatea animalelor domestice și va învăța ce înseamnă să aibă grijă de un animal de companie, devenind astfel mai empatic și responsabil.

✅ Animale Sălbatice din Întreaga Lume. Micuțul tău va fi transportat în sălbăticie pentru a întâlni animalele impresionante din toate colțurile lumii, astfel încât să-și poată dezvolta cunoștințele de zoologie și geografie.

✅ Animale Sălbatice din România. Copilul va fi impresionat de fauna unică din țara noastră; această carte îi va stimula patriotismul și înțelegerea ecologiei locale.

✅ Animale Acvatice. Cartea îl va introduce pe copilul tău în misterele vieții acvatice, familiarizându-l cu diversitatea vieții din acest mediu și încurajându-i curiozitatea și respectul față de viețuitoarele din lacuri, mări și oceane.

✅ Reptile. Copilașul tău va explora lumea fascinantă a reptilelor; va înțelege adaptările incredibile ale acestor animale și va depăși eventualele temeri.

✅ Animale Subterane. Această carte îl va conduce pe copil într-o călătorie poetică pe tărâmurile întunecate, încurajându-i respectul pentru toate formele de viață și ajutându-l să conștientizeze biodiversitatea și minunea vieții subterane.

✅ Rozătoare. Copilul se va minuna de remarcabila varietate a creaturilor rozătoare, va descoperi diversele specii ale acestora, modul lor de viață și capacitatea unora de a fi animale de companie, ceea ce-i va dezvolta cultura generală și empatia.

✅ Viețuitoarele Zăpezilor. Copilul va admira animalele bine îmblănite și păsările cu penaj bogat care supraviețuiesc în mediile reci, dar și extraordinara frumusețe, rezistență și putere de adaptare a acestora la condițiile nefavorabile de mediu.

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil
🛡 Garantăm 100% satisfacția ta!

Iar ca ofertă primești din partea noastră un discount de 50%.

Cu toate acestea…

Dacă ți se va părea că acest pachet nu este ceea ce căutai, ne poți spune, iar noi îți vom înapoia toți banii (fără să ne dai vreo explicație).

Este atât de simplu!…

Doar apasă butonul de mai jos și introdu datele de livrare!

În mai puțin de 48 de ore vei primi prin curier rapid acest pachet!

⚠️ Ofertă disponibilă în limita stocului disponibil

Copywriting 2024 – Toate drepturile rezervate.