Arma Secretă pentru pregătrea de Admitere la Medicină

 

Vrei să dai la Facultatea de Medicină? Atunci probabil deja înveți din greu teoria la biologie din Manual. Știi că aceasta trebuie învățată până la cel mai mic detaliu. Însă problema este că adesea, conceptele exprimate în manual sunt greu de înțeles. Chiar și după citiri repetate, ai dificultăți în a înțelege logic teoria din manual. Așa că poate devii nevoit să reții ca un papagal fraze pe care nu le înțelegi în realitate. Iar când ești pus în situația de a răspunde grilelor din acea teorie, poți eșua pentru că nu ai înțeles logica din spatele teoriei. Dar dacă ar exista o armă secretă care să te catapulteze către succes la Admitere? Ceva care să te ajute să înțelegi mult mai bine și mai repede teoria de care ai nevoie?

Ei bine, aceasta există! Ne-am gândit să găsim o metodă de a te ajuta să înțelegi teoria din manual într-un mod logic, simplu și rapid. Și cum poți reține mai ușor și mai rapid concepte complicate decât cu ajutorul desenelor? De aceea am creeat Atlasul de Biologie pentru Admiterea la Medicină. A fost conceput pentru a exprima în desene și scheme clare teoria din Manualul pentru Admitere! Pagini întregi de teorie pot fi rezumate într-o singură schemă sau desen! Astfel, tu câștigi timp și îți folosești inteligența vizuală pentru a te ajuta să înțelegi mult mai ușor, mai bine și mai repede materia, nu decât să o memorezi mecanic.

6 avantaje ale Atlasului

 Care vor transforma radical modul în care înveți pentru Admitere

✅  CUPRINZĂTOR. Peste 190 de desene și scheme! Acoperim fiecare capitol și subcapitol din materie.

✅  CONCIS. Am Toate desenele și schemele sunt concepute special pentru Admiterea la Medicină. Am eliminat toate detaliile vizuale și informațiile care nu erau necesare.

✅  CLAR. Desenele și schemele sunt adnotate, având coduri de culoare și legendă.

✅  DETALIAT. Explicațiile te ajută să observi și să reții detaliile din desene și scheme.

✅  CALITATIV. 171 de pagini full color. Format A4+. Hârtie lucioasă de 150 grame.

✅  UNIVERSAL. Atlasul este conceput pentru pregătirea la admiterea de medicină – indiferent de centrul universitar!

Părerile clienților noștri

Zero Risc!

 

Dacă în 30 de zile acest Atlas nu îți va îmbunătăți radical procesul de învățare pentru Admiterea la Medicină, îl poți returna iar noi îți dăm cei 79 de lei înapoi! 

79 lei

Costă cât o ședință de pregătire, însă valorează cât 100!

Atlasul de Biologie + Sintezele de Chimie pentru Admiterea la medicină